cursus
Vanaf 16 jaar

Daguitstap Den Haag

Den Haag: stad van vrede en recht, van stad en strand, van nieuwe stijlen en oude meesters.

Van winkels en paleizen, van exotische keuken en Hollandse vishaven. Van internationale rechtspraak en wijsheid van de straat. Van Hagenaars en Hagenezen. We vertrekken ’s morgens richting Nederland en vertoeven de hele dag in deze veelzijdige stad. Met een gids ontdekken we de binnenstad en maken we kennis met onder andere het Binnenhof, waar de graven en Oranjetelgen zetelden. ’s Middags kan je deelnemen aan een gezamenlijke lunch of je kan zelf opteren voor een leuk restaurantje.

In de namiddag staan er twee gegidste bezoeken op de planning: het Mauritshuis met verschillende meesterwerken uit de Gouden Eeuw, zoals Vermeers’ ‘Meisje met de Parel’ en de fantasievolle tentoonstelling van Escher in Het Paleis, het voormalig winterverblijf van Koningin-Moeder Emma. Wij zorgen ervoor dat u zondagavond rond 20 uur terug op de parking van het Cultuurplein bent na een boeiende culturele dag!

 • ZO 07/10/2018 - 07:30  tot 20:00
 • Basisprijs € 65
  Leden vtbKultuur en VAB € 60 (enkel te reserveren via 015 25 07 70)
  VTK € 13
  (incl. vervoer met luxeautocar, koffie ‘s morgens, gidsen en reisbegeleiding, toegang tot musea)
 • Organisatie - CC Zwaneberg i.s.m. vtbKultuur Heist-op-den-Berg/Putte
 • Cultuurplein
  Cultuurplein
  2220 Heist-op-den-Berg
 • Om deel te nemen aan de gemeenschappelijke lunch betaal je € 25. Het is ook mogelijk om zelf een lunchpakketje te voorzien of ter plaatse eten te kopen. 

 •