Cultuurcentrum Zwaneberg

Exporuimte

Het spel van hellende volumes en scheve muren toont zich ook binnenin doorheen het hele gebouw. In de Exporuimte, waar deze schuine vlakken elkaar ontmoeten in een lege, witte ruimte, creëert het een bijzonder gevoel van ruimtelijkheid. De benedenruimte is toegankelijk vanuit de inkomhal en fungeert als blikvanger voor de grote exporuimte boven, die men bereikt via een trap, de lift of zelfs vanuit het Theatercafé.
In het plafond werden een reeks geleidingrails ingewerkt, die in combinatie met ophangbare panelen zorgen voor extra muuroppervlakte of bijkomende ophangpunten. Zo wordt de exporuimte een moduleerbare zaal die er voor elke tentoonstelling anders kan uitzien.

Deze ruimte is niet beschikbaar voor zaalhuur. Kunstenaars kunnen hun portfolio indienen bij Mieke van der Heijden via mieke@zwaneberg.be.

Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
BELGIË