Betalen

Ticketverkoop Cultuurcentrum Zwaneberg

  • online via www.zwaneberg.be
  • telefonisch via 015 25 07 70
  • aan het loket tijdens de openingsuren

Ticketverkoop via andere organisatoren (gasten)

Voor sommige gastvoorstellingen worden de tickets niet via CC Zwaneberg verkocht. Bij wie en vanaf wanneer je hiervoor tickets kan bestellen staat steeds per activiteit vermeld.

Hoe tickets betalen?

Betalen kan op drie manieren:

  • Bij reservatie via onze website www.zwaneberg.be krijg je de keuze om onmiddellijk online te betalen of via overschrijving. Na ontvangst van je betaling ontvang je je tickets via mail. Je kan deze thuis afdrukken.
  • Je komt naar de ticketbalie van CC Zwaneberg, betaalt je tickets onmiddellijk cash of met Bancontact/Mister Cash en neemt ze mee.
  • Bij een telefonische reservatie via 015 25 07 70 kom je deze binnen de week aan het loket betalen en afhalen, of kan je deze betalen via Bancontact/Mister Cash of overschrijving. Na ontvangst van je betaling ontvang je je tickets via mail. Je kan deze thuis afdrukken of toon ze op je smartphone aan de ingang. Wens je de factuur en de tickets per post te ontvangen? Dat kan. Er worden voor het versturen dan wel 2,50 euro administratiekosten aangerekend.

Let op: indien de tickets na een week niet betaald zijn, vervalt de reservering.

Reserveerde je je tickets pas in de week van de voorstelling? Dan kan je niet meer via overschrijving betalen. Gereserveerde tickets die nog niet betaald zijn, moeten ten laatste een half uur voor de voorstelling afgehaald worden. Zoniet worden de tickets doorverkocht.

 

Cursussen - inschrijven

Wanneer en hoe inschrijven voor cursussen?

Het deelnemersaantal per cursus of workshop is beperkt. Vooraf inschrijven is dus noodzakelijk.

Sommige cursussen zijn erg in trek en lopen snel vol. Voor andere cursussen wachten deelnemers tot een paar dagen voor de start om zich in te schrijven.

Om te vermijden dat CC Zwaneberg de cursus dient te annuleren wegens onvoldoende deelnemers, vragen we je ten laatste 14 dagen voor de start van de cursus in te schrijven. Dus: snel en tijdig inschrijven is de boodschap!

 

Inschrijven kan:

                * online via onze website www.zwaneberg.be

                * telefonisch tijdens de openingsuren

                * aan de ticketbalie van CC Zwaneberg

Je inschrijving is pas definitief nadat het cursusgeld is betaald. Het cursusgeld is een vast bedrag voor de hele reeks en wordt niet opgesplitst in één of meerdere lessen.

Betaling

Wij verwachten de betaling binnen de week. Nadien vervalt je inschrijving! 

Na ontvangst van je betaling ontvang je je ticket (dat geldt als inschrijvingsbewijs) via mail. Je kan dit thuis afdrukken. Wens je de factuur en het inschrijvingsbewijs per post te ontvangen? Dat kan. Er worden voor het versturen dan wel 2,50 euro administratiekosten aan gerekend.

Ongeveer een week voor de start van de cursus ontvang je een brief of mail met de laatste, praktische informatie over de cursus.

Annulatie

Bij een onvoldoende aantal inschrijvingen voor een cursus is het mogelijk dat wij deze annuleren. Wij verwittigen je dan zo snel mogelijk.

Je kan je inschrijving tot tien werkdagen voor de start van de cursus annuleren. Je inschrijvingsgeld wordt dan integraal terugbetaald.