Betalen

Ticketverkoop Cultuurcentrum Zwaneberg

  • online vriendenpas of losse tickets kopen en kies zelf je plaatsen
  • telefonisch via 015 25 07 70
  • aan het loket tijdens de openingsuren

Uitzonderlijk ontvang je dit najaar bij je bestelling geen betaaluitnodiging, maar een overzicht van je gereserveerde stoelen of plaatsen in de workshop. 2 à 3 weken voor de start van de activiteit ontvang je een betaaluitnodiging, waarna je 5 werkdagen hebt om de betaling in orde te brengen. Je moet dit najaar dus uitzonderlijk niet meteen betalen na het ontvangen van je bestelling. 

Betalen kan op twee manieren:

• Bij reservatie via onze website www.zwaneberg.be, via telefoon of aan de balie krijg je een reservatieoverzicht. Pas 2 à 3 weken voor de start van de activiteit ontvang je een betaaluitnodiging via mail. Je kan online betalen of via overschrijving. Na ontvangst van je betaling ontvang je je tickets via mail. Je kan deze bewaren op je smartphone (als pdf, in je wallet of de app van Ticketmatic) of thuis afdrukken.
• Wens je je reservatieoverzicht per post te ontvangen? Voor het versturen wordt er dan 2,50 euro administratiekost aangerekend. Beschikken we over je mailadres, dan ontvang je de betaalinstructie telkens 2 à 3 weken voor de voorstelling en kan je online of via overschrijving betalen. Heb je geen mailadres? Kom dan -indien mogelijk- in de week voor de voorstelling je reservatie aan de balie betalen. Lukt dit niet, dan kan je tot 30 minuten voor de start van de voorstelling je tickets aan de balie betalen en afhalen. Voor cursussen kan dit met gepast geld voor de start van de cursus aan de baliemedewerker of lesgever.

Let op: indien je tickets 3 werkdagen voor aanvang van de activiteit niet betaald zijn, vervalt je reservatie.

TICKETVERKOOP - LAST-MINUTE RESERVATIES

• Reserveerde je online tickets in de week voor de voorstelling? Dan kan je enkel online betalen en niet meer via overschrijving.
• Reserveerde je telefonisch tickets in de week voor de voorstelling? Dan kan je tot 30 minuten voor de start van de voorstelling je tickets aan de balie betalen en afhalen.