← Terug naar het nieuwsoverzicht

Loting 20-21

Op 1 juli 2020 was het zover: toen lanceerden we het aanbod voor het najaar van 2020 op onze website! 

Omwille van de coronacrisis deelden we het nieuwe cultuurseizoen op in twee delen. Deze zomer lanceren we enkel voorstellingen, cursussen en films die in het najaar te zien zijn in het cultuurcentrum. Inschrijven voor de loting kan van zaterdag 15 tot en met maandag 24 augustus 2020 (telkens van 12u tot 12u 's middags).

 

  
(! het online formulier wijkt af van de papieren versie omwille van enkele recente wijzigingen n.a.v. de laatst geldende veiligheidsvoorschriften)De voorstellingen, films en workshops in Cultuurcentrum Zwaneberg zullen in het najaar waarschijnlijk anders verlopen dan je gewend bent. We houden steeds rekening met de – op dat moment – geldende veiligheidsvoorschriften, de richtlijnen rond de maximumcapaciteit en de noodzakelijke afstand tussen de bezoekers. Jouw gezondheid is voor ons immers topprioriteit.

  • Zo stellen we bij de start van onze ticketverkoop slechts 1/3de van onze zaalcapaciteit open, zodat we voldoende afstand kunnen voorzien tussen de bubbels.
  • Onze programmatie voor het najaar is reeds bijgestuurd waar nodig. Sommige voorstellingen werden uit voorzorg geschrapt, andere lichtjes aangepast omwille van de afstandsregels. Wijzigingen blijven natuurlijk nog mogelijk, afhankelijk van hoe de situatie evolueert.
  • Kocht je vorig seizoen een Vriendenpas? Deze blijft geldig tot en met 31 december 2020! Nog geen Vriendenpas, maar wil je ook dit najaar al genieten van verschillende voordelen? Voor het seizoen 2020-2021 kost een Vriendenpas 10 euro per persoon en 5 euro voor -26-jarige.