Praktisch

Bereikbaarheid

Cultuurcentrum Zwaneberg is gelegen aan het Cultuurplein, tegenover het marktplein gelegen aan de Bergstraat te Heist-op-den-Berg.

Cultuurcentrum Zwaneberg; Schouwburg, Blauwe Zaal, Café Vélodroom, Cursusruimte, Repetitieruimtes 1 & 3 en zalen 3 t.e.m. 6

Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg

Cultuurkapel

Kloosterstraat 1, 2220 Heist-op-den-Berg

Cursuscentrum

Torengebouw, Oude Godstraat 1, 2220 Heist-op-den-Berg

Hnita-Hoeve

Lostraat 106, 2220 Heist-op-den-Berg

Staminee De Living

Noordstraat 2, 2220 Heist-op-den-Berg

CC de Werft

Werft 32, 2440 Geel

cc ’t Schaliken

Grote Markt 35, 2200 Herentals

 

Met de trein

Heist-op-den-Berg is met de trein vlot te bereiken vanuit Antwerpen, Lier, Aarschot en Leuven. CC Zwaneberg ligt op 10 min. wandelafstand van het treinstation. Eens uit het station neem je eerst even links en dan sla je rechts de Stationsstraat in. Je loopt door tot op de grote parking in de Bergstraat. Aan deze parking is CC Zwaneberg gelegen. Meer info via www.nmbs.be. Aan het station kan je ook een blue-bike huren. Meer info via www.blue-bike.be

Met de bus

Verschillende bustrajecten doorkruisen Heist-op-den-Berg. De halte ‘Heist-op-den-Berg Station’ is gelegen aan het treinstation. Wandel richting het station, dan sla je rechts de Stationsstraat in. Je loopt door tot op de grote parking in de Bergstraat. Aan deze parking is CC Zwaneberg gelegen. Meer info via www.delijn.be.

Met de fiets

Naast het cultuurcentrum is een grote overdekte fietsenstalling. Er is ook een oplaadpunt om de batterij van je elektrische fiets op te laden. Gebruik je Blue Corner laadkaart of koop ze aan het loket van CC Zwaneberg.

Met de auto

Heist-op-den-Berg is vanuit het noorden bereikbaar via de E313, vanuit het zuiden via de E314 en vanuit het westen via de E19. Vanuit het oosten is de N15 de toegangsweg. Volg steeds de wegwijzers ‘Heist-op-den-Berg’ en vervolgens ‘parking cultuurcentrum’. Er is parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving van CC Zwaneberg.