Praktisch

Bereikbaarheid

Cultuurcentrum Zwaneberg is gelegen aan het Cultuurplein, tegenover het marktplein gelegen aan de Bergstraat te Heist-op-den-Berg.

Met de trein

Heist-op-den-Berg is met de trein vlot te bereiken vanuit Antwerpen, Lier, Aarschot en Leuven. CC Zwaneberg ligt op 10 min. wandelafstand van het treinstation. Meer info via www.nmbs.be. Aan het station kan je ook een blue-bike huren. Meer info via www.blue-bike.be

Met de bus

Verschillende bustrajecten doorkruisen Heist-op-den-Berg. De halte ‘Heist-op-den-Berg Station’ is gelegen aan het treinstation. Meer info via www.delijn.be.

Met de fiets

Naast het cultuurcentrum is een grote overdekte fietsenstalling. Er is ook een oplaadpunt om de batterij van je elektrische fiets op te laden. Gebruik je Blue Corner laadkaart of koop ze aan het loket van CC Zwaneberg.

Met de auto

Er is gratis parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving van CC Zwaneberg. Op sommige parkings en in veel straten is de duur echter beperkt tot 30 minuten of 2 uur en het gebruik van een parkeerkaart verplicht. De 3 grootste en dichtstbijzijnde parkings in de omgeving van het cultuurcentrum zijn:

  • Parking Cultuurplein: 150 plaatsen op 1 min. wandelafstand 
    OPGELET! max. 2 uur parkeren tussen 9 en 18 uur van ma tot za met parkeerkaart
  • Parking Cultuurcentrum: 100 plaatsen op 7 min. wandelafstand
  • Parking Vlinderstraat: 159 plaatsen op 8 min. wandelafstand

Kom je met de auto naar het cultuurcentrum vanuit de regio's Lier, Mechelen of Putte? Er zijn al een tijdje werken aan de gang aan rotonde Fabiola voor de aanleg van een ovonde. Meer info vind je hier.