Praktisch

Extra

Ticketcontrole

Bij het binnengaan van de zaal toon je je ticket, dat ter controle zal worden gescand. Je kan je elektronische ticket uitprinten of tonen op het scherm van je smartphone. Zorg dat de barcode goed zichtbaar is wanneer je je ticket toont.

Laatkomers

Laatkomers worden niet toegelaten. Tickets van laatkomers worden nooit terugbetaald of omgeruild.

Vestiaire

Om veiligheidsredenen is het opbergen van jassen voor de voorstelling verplicht. Je kan je jas afgeven in de bewaakte vestiaire.

Mobiele telefoons

Het gebruik van gsm’s of smartphones tijdens een voorstelling is erg storend voor de voorstelling en het aanwezige publiek en daarom niet toegestaan. Het is eveneens verboden om te fotograferen en geluids- of beeldopnames te maken.

Foto’s van activiteiten

Bij het inschrijven van kinderen voor voorstellingen of cursussen geven ouders automatisch toestemming dat de foto’s die tijdens de activiteiten genomen worden, gebruikt mogen worden voor gemeentelijke publicaties, de Facebookpagina of website van de gemeente en CC Zwaneberg. Ouders die hier niet mee akkoord gaan, dienen dit bij inschrijving schriftelijk te melden aan CC Zwaneberg.

Oordopjes

Aan de ticketbalie worden gratis oordoppen beschikbaar gesteld voor het publiek bij bepaalde concerten.

Verjaardagsfeestjes

Ook altijd op zoek naar een origineel en onvergetelijk verjaardagsfeestje? Cultuurcentrum Zwanebert vertoont een paar keer per maand een animatie- of familiefilm. Dat in combinatie met een lekker etentje in het Theatercafé 'Het Derde Bedrijf' zorgt voor een leuke namiddag!

2 formules:
Filmticket + frietje + curryworst + drankje
= € 11,30 / 9,80 (vriendenprijs)

Filmticket + pannenkoek + drankje
= € 9,50 / 8,00 (vriendenprijs)

Je dient tijdig te reserveren voor een verjaardagsfeestje (ten laatste 1 week voor de filmvertoning) en op voorhand te betalen. Indien je meer info wenst over een film of een verjaardagsfeestje, kan je contact opnemen met Iris Verwerft: iris.verwerft@zwaneberg.be.