Cultuurcentrum Zwaneberg

Opnamestudio

Sinds de vernieuwing van het cultuurcentrum in 2010 zijn er drie repetitieruimtes aanwezig in de kelderruimtes van Cultuurcentrum Zwaneberg. Een van deze ruimtes werd omgebouwd tot een professionele opnamestudio. CC Zwaneberg, in samenwerking met The Boxz, geeft zo (jonge) bands de kans om een eigen nummer op te nemen in deze opnamestudio.
De opnamestudio wordt aan democratische tarieven aangeboden en de nodige apparatuur en technicus zijn aanwezig. Zo kan CC Zwaneberg (jonge) muzikanten en artiesten de kans geven om aan een zeer democratische prijs een instap te doen in de professionele opnamewereld.

Tijdens de herfstvakantie van 2014 startte CC Zwaneberg met een uniek cd-project in de nieuwe opnamestudio. Vijf dagen lang namen bands hun eigen zelfgeschreven liedje op. Zo werden twaalf nieuwe songs vastgelegd in CC Zwaneberg. Met dit cd-project wou het cultuurcentrum de opnamestudio en repetitieruimtes verder bekendmaken bij jonge, lokale muzikanten en ook de (nieuwe) groepen promoten.

Wie de studio wil huren, kan minstens een maand op voorhand telefonisch contact opnemen met CC Zwaneberg op het nummer 015 25 07 70. De contactpersoon voor de verhuur is Bernadette De Ost. Opgelet: reserveren kan enkel telefonisch!

 

Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
BELGIË