Tickets

Betalen

Ticketverkoop Cultuurcentrum Zwaneberg

  • online vriendenpas of losse tickets kopen en kies zelf je plaatsen
  • telefonisch via 015 25 07 70
  • aan het loket tijdens de openingsuren

Ticketverkoop via andere organisatoren (gasten)

Voor sommige gastvoorstellingen worden de tickets niet via CC Zwaneberg verkocht. Bij wie en vanaf wanneer je hiervoor tickets kan bestellen staat steeds per activiteit vermeld.

Hoe tickets betalen?

Betalen kan op drie manieren:

  • Bij reservatie via onze website www.zwaneberg.be krijg je de keuze om onmiddellijk online te betalen of via overschrijving. Na ontvangst van je betaling ontvang je je tickets via mail. Je kan deze thuis afdrukken of bewaren op je smartphone (in je wallet of de app van Ticketmatic).
  • Je komt naar de ticketbalie van CC Zwaneberg, betaalt je tickets onmiddellijk cash of met Bancontact/Mister Cash en neemt ze mee. Indien er aan de ticketbalie meer dan 15 tickets worden afgehaald, wordt er een administratiekost van 2,50 euro aangerekend.
  • Bij een telefonische reservatie via 015 25 07 70 kom je deze binnen de week aan de ticketbalie betalen en afhalen, of kan je deze betalen via overschrijving. Na ontvangst van je betaling ontvang je je tickets via mail. Wanneer je geen mailadres hebt, ontvang je je bevestiging en tickets per post. Voor het versturen worden dan wel 2,50 euro administratiekosten aangerekend.

Let op: indien de tickets na een week niet betaald zijn, vervalt de reservering.

Reserveerde je je tickets pas in de week van de voorstelling? Dan kan je niet meer via overschrijving betalen. Gereserveerde tickets die nog niet betaald zijn, moeten ten laatste een half uur voor de voorstelling afgehaald worden. Zoniet worden de tickets doorverkocht.

 

Cursussen - inschrijven

Wanneer en hoe inschrijven voor cursussen?

Sommige cursussen zijn erg in trek en lopen snel vol. Voor andere cursussen wachten deelnemers tot een paar dagen voor de start om zich in te schrijven. Om te vermijden dat CC Zwaneberg de cursus dient te annuleren wegens onvoldoende deelnemers, vragen we je ten laatste 14 dagen voor de start van de cursus in te schrijven.

Dus: snel en tijdig inschrijven is de boodschap!

Inschrijven kan:

  • online via onze website www.zwaneberg.be
  • telefonisch tijdens de openingsuren
  • aan de ticketbalie van CC Zwaneberg

Je inschrijving is pas definitief nadat het cursusgeld is betaald. Het cursusgeld is een vast bedrag voor de hele reeks en wordt niet opgesplitst in één of meerdere lessen.

Betaling

Wij verwachten de betaling binnen de week. Nadien vervalt je inschrijving!
Na ontvangst van je betaling ontvang je je ticket, dat geldt als inschrijvingsbewijs, via mail. Je kan dit thuis afdrukken of op je smartphone tonen. Wens je de factuur en het inschrijvingsbewijs per post te ontvangen? Dat kan. Er worden voor het versturen dan wel 2,50 euro administratiekosten aan gerekend. Twee weken voor de start van de cursus ontvang je een brief of mail met de laatste, praktische informatie over de cursus.

Annulatie

Bij een onvoldoende aantal inschrijvingen voor een cursus is het mogelijk dat wij deze annuleren. Wij verwittigen je dan zo snel mogelijk. Je kan je inschrijving tot 14 dagen voor de start van de cursus annuleren. Je ontvangt dan een tegoedbon met de waarde van je inschrijvingsgeld.