Tickets

Kortingen

Let op: volgende reducties zijn enkel van toepassing op de podiumactiviteiten en films die CC Zwaneberg zélf organiseert en gelden niet voor de activiteiten georganiseerd door derden (aangeduid met 'te gast'). 

Kortingen bij podiumactiviteiten
3,50 euro: houders van een Vriendenpas CC Zwaneberg (bij voorstellingen met een toegangsprijs van 8 euro of minder en de familievoorstellingen geldt de reductie van de Vriendenpas niet!)
1 euro: reductie per persoon bij familievoorstellingen wanneer iemand van het gezelschap een Vriendenpas bezit 

Kortingen bij films
0,50 euro: houders van een Vriendenpas CC Zwaneberg
1,50 euro: reductie per persoon bij familiefilms wanneer iemand van het gezelschap een Vriendenpas bezit 
1 euro: bij het online reserveren van een filmticket


Vrijetijdskaart
Deze kaart heeft als doel kinderen, jongeren en volwassenen uit Heist-op-den-Berg met een zeer bescheiden inkomen en kinderen en volwassenen met een handicap de kans te geven ook actief deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten in Heist-op-den-Berg. De Vrijetijdskaart geeft recht op een korting van 80 % op vrijetijdsactiviteiten in de gemeente. In CC Zwaneberg krijgen Vrijetijdskaarthouders een korting van 80 % op de basisprijs voor voorstellingen (maximum 10 per seizoen), cursussen, films ... De Vrijetijdskaart kan je aanvragen bij het OCMW. Meer informatie vind je hier.


Kaart kosteloze begeleider
Op advies van de Cultuurraad is de ‘kaart kosteloze begeleider’ ingevoerd voor de activiteiten van het cultuurcentrum. Dit houdt in dat wie een persoon met een handicap vergezelt, geen ticket moet kopen en dus kosteloos kan genieten van een voorstelling in het cultuurcentrum. De persoon met een handicap betaalt zijn of haar ticket wel volgens de normaal geldende regels, en moet ook beschikken over ‘kaart kosteloze begeleider’, die al in gebruik is bij De Lijn, de NMBS en de TEC (busvervoer Wallonië). Meer info vind je hier.