Tickets

Loting 2019-2020

Vrijdag 24 mei tot en met zondag 2 juni 2019 - LOTING
• Tussen vrijdag 24 mei om 9 uur en zondag 2 juni 2019 middernacht kan je je reservatie plaatsen van thuis uit. Via het lotingformulier kan je online je keuzes invullen en doorsturen.
• Heb je problemen met het online invullen, kom dan gerust langs aan de ticketbalie tussen 24 mei en 2 juni 2019. Wij helpen je graag verder. Opgelet: reservaties via mail worden niet aanvaard!
• Je kan inschrijven voor maximum 8 personen.
• Wanneer deze periode voorbij is, worden de tickets per voorstelling via een
computergestuurde loting toegewezen aan de personen die hiervoor wilden reserveren. We willen immers dat iedereen evenveel kans maakt op een goede plaats in de zaal. Is een voorstelling op de datum van je keuze volzet en wordt de voorstelling nog op een andere dag vertoond, dan zal de computer automatisch plaatsen toekennen op de tweede dag.
CC Zwaneberg probeert ook, waar mogelijk, nog extra voorstellingen bij te boeken. Is een voorstelling toch uitverkocht en geen extra voorstelling mogelijk? Dan kom je automatisch op de wachtlijst te staan. Indien er opnieuw tickets beschikbaar zijn, word je door onze ticketbalie gecontacteerd.
• Ten laatste op woensdag 19 juni 2019 ontvang je een bevestiging met het overzicht van je effectieve bestelling en vind je een link naar onze gratis online betaling of alle informatie die je nodig hebt om een overschrijving uit te voeren. Wanneer je je bevestiging per post hebt aangevraagd, ontvang je deze na 19 juni 2019.

Maandag 3 juni tot en met zondag 23 juni 2019 - GEEN TICKETS
BESCHIKBAAR

Van 3 juni tot en met 23 juni 2019 is het praktisch niet mogelijk tickets te reserveren voor het nieuwe seizoen. Je kan in deze periode wel nog tickets reserveren voor het
vorige seizoen 2018-2019 en voor enkele voorstelling waarvan de verkoop reeds vroeger gestart is.

Vanaf 24 juni 2019
Vanaf 24 juni 2019 is het opnieuw mogelijk tickets voor eigen voorstellingen en gastvoorstellingen te reserveren. Ook inschrijven voor cursussen is dan mogelijk.
Dit kan:
• online via www.zwaneberg.be en kies zelf je plaatsen in de zaal
• telefonisch via 015 25 07 70
• aan de ticketbalie tijdens de openingsuren.

Ticketverkoop via andere organisatoren (gasten)
Voor sommige gastvoorstellingen worden de tickets niet via CC Zwaneberg verkocht. Bij wie en vanaf wanneer je hiervoor tickets kan bestellen staat steeds per activiteit vermeld.