Tickets

Reserveren

Seizoen 21-22

Start ticketverkoop op zaterdag 19 juni 2021 vanaf 10 uur - via de website, telefonisch of aan het loket!


TICKETS / VRIENDENPAS RESERVEREN

Tickets:

- online via de website (ga naar de activiteit en gebruik de ticketknop)
- telefonisch via 015 25 07 70
- aan de balie

Vriendenpas:

- online via de website (kies voor een Vriendenpas of een Vriendenpas en tickets)
- telefonisch via 015 25 07 70
- aan de balie

TICKETVERKOOP - CORONA

Omwille van de huidige regels rond social distancing, kunnen we in het begin slechts een beperkt aantal tickets verkopen. We zorgen ervoor dat je telkens met je eigen bubbel plaats kan nemen, op veilige afstand van de mensen naast, voor en achter jou. Daarom zijn er minder tickets beschikbaar dan andere jaren. 

Ons ticketsysteem vult de zaal per bestelling/bubbel. Hou hier dus rekening mee wanneer je je tickets bestelt. 

Ook wie wil deelnemen aan één van onze workshops, kan zich met een gerust hart naar het cultuurcentrum begeven. Ook hier houden we rekening met de social distancing.

2 à 3 weken voor de start van de activiteit ontvang je een betaaluitnodiging, waarna je 5 werkdagen hebt om de betaling in orde te brengen. Je moet dit najaar dus uitzonderlijk niet meteen betalen na het ontvangen van je bestelling.

Ben je ziek of vertoon je symptomen van COVID-19 op de dag van de voorstelling of workshop? Blijf thuis en contacteer onze balie. We zorgen ervoor dat je een tegoedbon ontvangt, die je later kan gebruiken bij andere activiteiten in het cultuurcentrum. Je hoeft hiervoor geen doktersattest voor te leggen. Wie ons niet op voorhand contacteert, kan geen tegoedbon meer krijgen.

Deze uitzonderlijke maatregel geldt niet voor de voorstellingen van ‘gasten’ die hun ticketverkoop zelf organiseren.

TICKETVERKOOP - ANDERE ORGANISATOREN (GASTEN)

Voor sommige gastvoorstellingen worden de tickets niet via CC Zwaneberg verkocht. Bij wie en vanaf wanneer je hiervoor tickets kan bestellen staat steeds per activiteit vermeld.