Tickets

Vriendenpas

Vriend van CC Zwaneberg

Als je Cultuurcentrum Zwaneberg een warm hart toedraagt, nodigen we je uit om Vriend van Zwaneberg te worden. Niet alleen virtueel op Facebook, maar levensecht!

Als Vriend van Zwaneberg geniet je van verschillende voordelen. Iedereen kan Vriend worden. Een Vriendenpas staat helemaal los van al dan niet eerder gemaakte reserveringen.

Vriendenpas aankopen

Een Vriendenpas aankopen kan online, telefonisch via 015 25 07 70 of aan het loket. 
Bestel je Vriendenpas en tickets hier

Voordelen

Je wordt Vriend omdat:

  • je steeds het goedkoopste tarief, een ware vriendenprijs, krijgt voor alle voorstellingen van CC Zwaneberg, los van het aantal gekozen voorstellingen.
  • je bij de film ook steeds recht hebt op een reductietarief.
  • de kortingen groter kunnen zijn voor bepaalde voorstellingen en/of genres. 
  • er tijdens het seizoen speciale kortingsmogelijkheden kunnen zijn, exclusief voor vrienden. Zorg ervoor dat wij je e-mailadres hebben aangezien vele van deze acties via een elektronische nieuwsbrief worden bekendgemaakt!
  • je een Vriendenpas snel terugverdient, aangezien de korting gemiddeld 3,50 euro per ticket is.

Vriend worden

Voor seizoen 2022 - 2023 kost een Vriendenpas 10 euro per persoon, -26 jarige betalen 5 euro.

* Een Vriendenpas is geldig voor één seizoen en vervalt automatisch aan het einde van het seizoen.

* Een Vriendenpas staat op naam en is dus persoonsgebonden.

* Kinderen (-13 jaar) waarvan één van de ouders een Vriendenpas heeft, genieten echter wel automatisch van de vriendenprijs bij familievoorstellingen of films. 

Genieten van de Vriendenkorting online?
 
* Op je Vriendenpas vind je  steeds een unieke code. Wil je online nieuwe tickets bestellen voor het huidige seizoen, dan moet je deze code ingeven, zodat je kan genieten van de Vriendenkorting. 
 
* Bij familievoorstellingen en -films ontvangt iedereen van het gezelschap een korting van 1 euro (voorstellingen) of 1,50 euro (films) wanneer iemand van het gezelschap een Vriendenpas bezit. Deze familieactiviteiten worden op de website steeds aangeduid met het logo ‘Vlieg’. Wil je online tickets bestellen voor een familievoorstelling- of film? Gebruik dan de unieke code die je op de Familiepas ziet. De korting wordt dan op alle tickets toegepast.