Tickets

Vriendenpas

Vriend van CC Zwaneberg

Als je Cultuurcentrum Zwaneberg een warm hart toedraagt, nodigen we je uit om Vriend van Zwaneberg te worden. Niet alleen virtueel op Facebook, maar levensecht!

Als Vriend van Zwaneberg geniet je van verschillende voordelen. Iedereen kan Vriend worden. Een Vriendenpas staat helemaal los van al dan niet eerder gemaakte reserveringen.

Voordelen

Je wordt Vriend omdat:

  • je steeds het goedkoopste tarief, een ware vriendenprijs, krijgt voor alle voorstellingen van CC Zwaneberg, los van het aantal gekozen voorstellingen.
  • je bij de film ook steeds recht hebt op een reductietarief.
  • de kortingen groter kunnen zijn voor bepaalde voorstellingen en/of genres. Sommige voorstellingen krijgen zelfs een dubbele vriendenkorting (-7 euro).
  • er tijdens het seizoen speciale kortingsmogelijkheden kunnen zijn, exclusief voor vrienden. Zorg ervoor dat wij je e-mailadres hebben aangezien vele van deze acties via een elektronische nieuwsbrief worden bekendgemaakt!
  • je een Vriendenpas snel terugverdient, aangezien de korting gemiddeld 3,50 euro per ticket is.

Vriend worden

Voor het seizoen 2018-2019 kost een Vriendenpas 10 euro per persoon en 5 euro voor een -26-jarige.

* Een Vriendenpas is geldig voor één seizoen en vervalt automatisch aan het einde van het seizoen.

* Een Vriendenpas staat op naam en is dus persoonsgebonden.

* Kinderen (-13 jaar) waarvan één van de ouders een Vriendenpas heeft, genieten echter wel automatisch van de vriendenprijs bij familievoorstellingen of films. 

Vriendenpas aankopen

Wanneer je online tickets boekt, zal het ticketsysteem vragen of je een Vriendenpas wenst aan te schaffen. Wil je een Vriendenpas te bestellen zonder extra tickets, dan kan dat aan ons loket of telefonisch op 015 25 07 70.